۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۴۳

فرماندار دشتی:

کارآفرینان حمایت شوند

کارآفرینان حمایت شوند

بوشهر- فرماندار دشتی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان گفت: با توجه به شعار سال باید از کارآفرینان و افرادی که صاحب ایده و طرح هستند حمایت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی شنبه شب در نشست با مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر با تقدیر از مجموعه صدا و سیما اظهار داشت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه دریا، ساحل، گردشگری؛، کشاورزی و معدن در سطح شهرستان وجود دارد که همه این ظرفیت‌ها در توسعه شهرستان می‌تواند مؤثر باشند.

فرماندار دشتی افزود: رسانه نقش بسزایی در شناخت ظرفیت‌ها و اولویت بندی آنها در جهت توسعه شهرستان دارد.

بحرانی با بیان اینکه تاکنون به همه ظرفیت‌های شهرستان به طور کامل پرداخته نشده است، ادامه داد: ظرفیت‌های جدید شهرستان باید معرفی شود.

وی ادامه داد: نخبگان علمی در این شهرستان زیاد است ولی تاکنون به خوبی معرفی نشده‌اند.

بحرانی خاطر نشان کرد: همواره تلاش کنیم مشکلات مردم را به صورت میدانی بررسی و نسبت به رفع آن اقدام کنیم.

وی ادامه داد: بیشترین مصرف آب در حوزه کشاورزی است که همین امر باعث شده در حوزه آب شهرستان با مشکل مواجه شود.

بحرانی خاطر نشان کرد: ظرفیت ساحل و گردشگری شهرستان تاکنون مغفول مانده است که باید صدا و سیما در معرفی آنها کمک کند.

کد مطلب 5468576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha